BunniesJR

Filisofie achter BunniesJR

Een authentiek verhaal wat zich kenmerkt door vakmanschap, betrokkenheid en dadendrang. Door te luisteren naar de doelgroep weten we precies wat er speelt en kunnen we inspelen op verlangens. Op deze manier is iedereen onderdeel van het merk. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Daarom hebben alle BunniesJR een eigen identiteit. 

Een identiteit die aansluit bij de 4 fases die een kindje tegenkomt bij het zetten van de eerste stapjes. Baby Bunnies, Flex Bunnies, Stap Bunnies en Super Stap Bunnies. Van engeltje tot boef, iedereen heeft zijn beste maatjes nodig! Door dicht bij onszelf te blijven en echte verhalen te vertellen helpen we de jonge moeder een keuze te maken die gebaseerd is op vertrouwen, kwaliteit, design en prijs.

Prijsbepaling achter BunniesJR

In tegenstelling tot de collectie zijn de prijzen minder uiteenlopend. Ook hier krijgt het merk een extra lading. Schoentjes voor iedereen betekent ook prijzen voor iedereen. Zonder hierbij enige kwaliteit uit het oog te verliezen. De consumentenprijs voor de gehele collectie zal liggen tussen de € 59,95 en € 89,95.

Lees meer
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »