Kiddimoto

Op weg naar een echte fiets

Is je kindje uitgekeken op zijwieltjes? Met een loopfiets krijgt hij/zei de kans om de eerste stapjes richting echt fietsen te zetten. De loopfietsjes van Kiddimoto is de perfecte loopfiets voor kinderen van 2 tot 6 jaar. 

Voor je het weet, is je kind klaar om er vandoor te gaan op een echte fiets. Het oefenen met de balans en de motoriek, met behulp van een loopfiets, is daarbij een goed begin. Door zonder zijwieltjes te rijden, zal het zelfvertrouwen én het speelplezier van de kleine toenemen. 
 

Veilig en comfortabel

De loopfietsen hebben speciaal gevormde handvatten, die comfortabel vast te pakken zijn door kinderhandjes. Het zadel is op verschillende hoogtes in te stellen, zodat zowel de kleinste kinderen als iets grotere kinderen goed met het fietsje uit de voeten kunnen. De zitpositie is vergelijkbaar met die van een gewone fiets, zodat dit echt de laatste stap is voor je kind overgaat op een echte fiets. Het stuur heeft een doordraaibeveiliging en kan niet verder draaien dan 30 graden. Hierdoor zal het nooit plotseling omklappen. De stevige banden en het solide frame zorgen ervoor dat de fiets heel lang meegaat.
Kiddimoto is een familiebedrijf dat is gevestigd op het platteland in Engeland. Bij Kiddimoto ontwerpen, ontwikkelen en testen ze alles voor een hoge kwaliteit. Het hoofdkantoor is gevestigd in de Mendip Hills in de buurt van Wells, dit is waar ze werken aan de ontwikkeling en uitbreiding van de spannende reeks van loopfietsen.
De loopfiets van Kidimotto staat bekend om het duurzame en sterke materiaal. Alle Kiddimoto’s zijn voorzien van de unieke look van echte motorfietsen en zijn gemaakt van 100% recyclebaar berken multiplex. Kiddimoto loopfietsen voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden en zijn voorzien van een CE-Markering en getest middels de Europese EN 71 norm. 

 

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »