Sauvinex

SUAVINEX is het eerste baby verzorging merk dat hippe babyartikelen weet te vertalen naar complete mode accessoires voor jouw baby. De collectie van het Spaanse Suavinex past zich dan ook een paar keer per jaar aan het modebeeld aan. Zie je een leuke fopspeen, baby fles of fopspeenketting? Shop hem dan snel voordat hij uit de collectie gaat. Zo weet je zeker dat jij dat ene hippe babyartikel hebt!

De wisselende fopspeen- en babyflessen collectie zorgt er tevens voor dat er altijd een Fashionable mode-item is dat jij leuk vindt en past bij jouw lifestyle. Doordat de collectie van Suavinex steeds wisselt weet je zeker dat je niet snel een ander kind zult tegen komen met dezelfde fopspeen, baby fles of speenkoord als jouw baby. Ook je baby kan zich zo, net als jij, als individu onderscheiden en misschien zelfs een statement maken. Hou je van de ronde fopspeenmodellen of zie je jouw kindje liever met een vlindermodel fopspeen? Zachte pasteltinten,mooi en stoere printjes, subtiele icoontjes of ga je op chic. Ook als je liever een siliconen speen gebruikt in plaats van een 100% natuurlijk rubberen latex speen kies je voor het hippe Suavinex.

Alle producten van Suavinex zijn overigens met de grootste zorg en veiligheid ontwikkeld en voldoen aan alle Europese richtlijnen. Zo kan Suavinex jou een zorgenvrije en fijne ouderschapsperiode bezorgen. Een periode van rust en genieten.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »