Over ons

Allereerst wat leuk dat je op onze website bent komen kijken, we weten zeker dat je bij ons kan slagen voor een leuk presentje bij een kraamfeestje of iets leuks kunt vinden voor een geboorte!


Ik ben Sharon en run deze leuke website met kinderartikelen. Al deze spullen zijn dingetjes die ikzelf ook gebruik en erg enthousiast over ben. Na een aantal vragen van mensen waar ik deze leuke spullen vandaan had ben ik de website kinderwinkel.nl begonnen.

Mijn zoontje Florijn is de grote tester van al onze producten, en is een groot fan van de Wubbanub en ewan het droomschaap.

Hopelijk kunnen wij jou ook enthousiast kunnen maken voor onze prachtige spullen!

Je bestellingen zullen met een bepaalde toewijding worden gedaan waarin natuurlijk klantenservice en kwaliteit centraal staan! Wij versturen alles met een persoonlijke noot en zullen je nooit spammen met honderden mailtjes, daar houden wij zelf namelijk ook niet van.

Wij verkopen al onze producten via internet, en je kan natuurlijk altijd komen ophalen.

We bieden leuke knuffels die niet liggen in het gross van de kinderzaken zoals Prenatal of een babydump zaak. Elke knuffel is gekozen uit een enorm assortiment van een aantal merken, waarbij bovenaan stond dat ze er natuurlijk gewoon leuk moeten uitzien en dat ze van degelijke kwaliteit zijn.

Bij kinderwinkel.nl kan je iedergeval het ideale persoonlijke cadeau vinden of die kwaliteits knuffel die jaren meegaat!

Bel ons direct voor meer informatie: 084-8833321 of stuur een mailtje naar Hulp@kinderwinkel.nl 

Knuffelige groeten,
Sharon van der Heijden
Kinderwinkel.nl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »